Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Muğla Datça'da Deprem - Muğla Datça'da korkutan deprem - Son dakika haberleri - Peki, muğla datça'da deprem mi oldu?

Muğla Datça'da Deprem - Muğla Datça'da korkutan deprem - Son dakika haberleri - Peki, muğla datça'da deprem mi oldu?. Muğla'nın datça ilçesinde 5.2 büyüklüğünde deprem oldu. Ardından yeni bir deprem daha oldu. Saat 01:14'te 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi (afad) başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat. Ayrıca gece saatlerinde ege denizi'nde 4,8 ve 4,2 büyüklüğünde iki deprem meydana gelmişti.

Muğla 'nın datça ilçesinden bir son dakika deprem haberi geldi. Muğla'nın datça ilçesinde deprem meydana geldi. Fad'dan yapılan açıklamada, bugün saat 08.46'da merkez üssü ege denizi olan 4.9 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Deniz yüzeyinin 11,40 kilometre derinliğindeki depremin merkez üssünün datça'ya yaklaşık 40 kilometre mesafede olduğu belirlendi. Deprem halkı panikletti ancak bir can kaybı meydana gelmedi.

Datça'da deprem mi oldu? Datça'da deprem kaç şiddetinde ...
Datça'da deprem mi oldu? Datça'da deprem kaç şiddetinde ... from imgrosetta.mynet.com.tr
Az önce gelen son dakika bilgisine göre muğla'nın datça ilçesinde 4.3 şiddetinde bir deprem oldu! Deprem muğla'nın merkezinde, milas, bodrum gibi ilçelerinde de hissedildi. Muğla 'nın datça ilçesinden bir son dakika deprem haberi geldi. Afet ve acil durum yönetimi (afad) başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat. Verilere göre, oniki adalar'da meydana gelen depremler, 4.0 ve 3.4 büyüklüklerinde oldu. Türkiye arka arkaya depremlerle sallanıyor. Afad verilerine göre, saat 22:57'de olan deprem, yerin 3.2 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'ndan (afad) alınan son dakika bilgisine göre ege denizi'nde muğla'nın datça ilçesinde deprem meydana geldi.

Son dakika haberine göre, muğla datça'da 3.9 büyüklüğünde deprem oldu.

Merkez üssü datça olan muğla'da 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deniz yüzeyinin 11,40 kilometre derinliğindeki depremin merkez üssünün datça'ya yaklaşık 40 kilometre mesafede olduğu belirlendi. Muğla'nın datça ilçesinde deprem meydana geldi. Afad, saat 20.08'de muğla datça'da 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi açıklamasında bulundu. Deprem muğla'nın merkezinde, milas, bodrum gibi ilçelerinde de hissedildi. 22 ocak 2019 salı 23:30. Ayrıca gece saatlerinde ege denizi'nde 4,8 ve 4,2 büyüklüğünde iki deprem meydana gelmişti. Datça'daki depremin 4,3 büyüklüğünde olduğu bildirildi. Bölgede çok sayıda deprem meydana gelirken son olarak deprem haberi muğla'nın datça ilçesinden geldi. Son dakika haberine göre, muğla datça'da 3.9 büyüklüğünde deprem oldu. Ege bölgesi'nde dün geceden itibaren başlayan depremler devam ediyor. Afad, muğla'nın datça ilçesinde saat 23.12'de 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Fad'dan yapılan açıklamada, bugün saat 08.46'da merkez üssü ege denizi olan 4.9 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Verilere göre, oniki adalar'da meydana gelen depremler, 4.0 ve 3.4 büyüklüklerinde oldu. Muğla'nın datça ilçesinde deprem meydana geldi. Artçı depremler ise hala devam ediyor. Ege bölgesi'nde dün geceden itibaren başlayan depremler devam ediyor. Deprem, muğla'nın datça ilçesinden hafif şekilde hissedildi.

Datça'da deprem mi oldu? Datça'da deprem kaç şiddetinde ...
Datça'da deprem mi oldu? Datça'da deprem kaç şiddetinde ... from imgrosetta.mynet.com.tr
Deprem, muğla'nın datça ilçesinden hafif şekilde hissedildi. Muğla datça açıklarında 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Az önce gelen son dakika bilgisine göre muğla'nın datça ilçesinde 4.3 şiddetinde bir deprem oldu! Deniz yüzeyinin 11,40 kilometre derinliğindeki depremin merkez üssünün datça'ya yaklaşık 40 kilometre mesafede olduğu belirlendi. Ayrıca gece saatlerinde ege denizi'nde 4,8 ve 4,2 büyüklüğünde iki deprem meydana gelmişti. Afad, saat 20.08'de muğla datça'da 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi açıklamasında bulundu. Muğla'da 4,5 büyüklüğünde deprem oldu. Muğla deprem haberleri, güncel son dakika gelişmeleri ve bugün yer alan son durum bilgileri için tıklayın!

Afad, muğla'nın datça ilçesinde saat 23.12'de 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.

Artçı depremler ise hala devam ediyor. Datça açıklarında meydana gelen depremin büyüklüğünü afad 3.9, kandilli rasathanesi ise 3.8 olarak duyurdu. Muğla datça açıklarında 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesinde deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 01:14'te 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Az önce gelen son dakika bilgisine göre muğla'nın datça ilçesinde 4.3 şiddetinde bir deprem oldu! Muğla'nın datça ilçesi akşam saatlerinde 5.2'lik bir deprem ile sallandı. Son dakika haberine göre muğla'da deprem meydana geldi. Afad'ın aktardığı bilgiye göre, muğla'nın datça ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. Muğla deprem haberleri, güncel son dakika gelişmeleri ve bugün yer alan son durum bilgileri için tıklayın! Datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 23:28'de yerin 2.51 kilometre derinliğinde 5.1 büyüklüğünde bir deprem oldu. Bu kez de muğla'nın datça ilçesi açıklarında sat 09.57'de 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Bölgede çok sayıda deprem meydana gelirken son olarak deprem haberi muğla'nın datça ilçesinden geldi. Deniz yüzeyinin 11,40 kilometre derinliğindeki depremin merkez üssünün datça'ya yaklaşık 40 kilometre mesafede olduğu belirlendi. Muğla deprem haberleri, güncel son dakika gelişmeleri ve bugün yer alan son durum bilgileri için tıklayın! Muğla 'nın datça ilçesinden bir son dakika deprem haberi geldi. Datça depremi sonrası datça'da fay hattı nereden geçiyor?

Datça'da Deprem Tahmin İstasyonu Hizmete Girdi | Bodrum ...
Datça'da Deprem Tahmin İstasyonu Hizmete Girdi | Bodrum ... from www.bodrumekspres.com
Afet ve acil durum yönetimi (afad) başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat. Datça açıklarında meydana gelen depremin büyüklüğünü afad 3.9, kandilli rasathanesi ise 3.8 olarak duyurdu. Artçı depremler ise hala devam ediyor. Muğla deprem haberleri, güncel son dakika gelişmeleri ve bugün yer alan son durum bilgileri için tıklayın! Muğla'nın datça ilçesinde 5.2 büyüklüğünde deprem oldu. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'ndan (afad) alınan son dakika bilgisine göre ege denizi'nde muğla'nın datça ilçesinde deprem meydana geldi. Muğla deprem ile ilgili tüm, video, fotoğraf, açıklamalar ve flaş haberler hürriyet'te.

Bölgede çok sayıda deprem meydana gelirken son olarak deprem haberi muğla'nın datça ilçesinden geldi.

Merkez üssü datça olan muğla'da 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ayrıca gece saatlerinde ege denizi'nde 4,8 ve 4,2 büyüklüğünde iki deprem meydana gelmişti. Bu kez de muğla'nın datça ilçesi açıklarında sat 09.57'de 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Artçı depremler ise hala devam ediyor. Muğla 'nın datça ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla 'nın datça ilçesinden bir son dakika deprem haberi geldi. Muğla deprem ile ilgili tüm, video, fotoğraf, açıklamalar ve flaş haberler hürriyet'te. Türkiye arka arkaya depremlerle sallanıyor. Afad, muğla'daki saat 14:41'de yaşanan depremin yerin 7.07 kilometre derinliğinde gerçekleştiğini duyurdu. Deprem muğla'nın merkezinde, milas, bodrum gibi ilçelerinde de hissedildi. Bölgede çok sayıda deprem meydana gelirken son olarak deprem haberi muğla'nın datça ilçesinden geldi. Türkiye odak artarda gerçekleşen orman yangınlarına odaklanmışken gelen deprem haberi korku yarattı. Afad verilerine göre, saat 22:57'de olan deprem, yerin 3.2 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Muğla'da 4,5 büyüklüğünde deprem oldu muğla deprem. Artçı depremler ise hala devam ediyor.